domingo, 24 de septiembre de 2017

Gran Permi Ciutat del Prat 2017: Agraïments / Agradecimientos.

Agraïments:

Des de L'Agrupació Ciclista el Prat desitgem fer-vos arribar a tots els socis i simpatitzants el més sincer agraïment per la vostra col·laboració, assistència, dedicació altruista i perseverança, fent possible aquest gran esdeveniment ciclista, sent aquest el tancament de la temporada de Copa Catalana de Ciclisme, i sent el bressol del nostre futur ciclisme professional (encara que les circumstàncies dels temps li augmentin un grau de dificultat) Deixant-nos a tots els que hem treballat per aquest esdeveniment, una agradable sensació de pertànyer i treballar per un gran club, el nostre club! L'Agrupació Ciclista el Prat. Agraint també a tots els estaments públics i organitzacions com l'Ajuntament del Prat de Llobregat i La Federació Catalana de Ciclisme, que han fet possible la realització de l'esdeveniment i en especial al Sr. Pau Aldazabal, responsable de CEM Estruch, qui sempre ens ha atès amb gran professionalitat.

Agradecimientos:

Des de L'Agrupació Ciclista El Prat deseamos haceros llegar a todos los socios y simpatizantes el más sincero agradecimiento por vuestra colaboración, asistencia, dedicación altruista y perseverancia, haciendo posible este gran evento ciclista, siendo éste el cierre de la temporada de Copa Catalana de Ciclismo, y siendo la cuna de nuestro futuro ciclismo profesional (aunque las circunstancias de los tiempos le aumenten un grado de dificultad) Dejándonos a todos los que hemos trabajado por este evento, una agradable sensación de pertenecer y trabajar por un gran club, ¡nuestro club! L'Agrupació Ciclista El Prat. Agradeciendo también a todos los estamentos públicos y organizaciones como l'Ajuntament del Prat de Llobregat y La Federació Catalana de Ciclisme, que han hecho posible la realización del evento y en especial al Sr. Pau Aldazabal, responsable de CEM Estruch, quien siempre nos ha atendido con gran profesionalidad.


L'Agrupació Ciclista El Prat.
    

1 comentario:

  1. Desde aqui quiero hacer llegar a todos los voluntarios que participasteis en la Cursa Ciutat del Prat mi mas sincero agradecimiento y de los responsables de nuestra Ciudad y de la FCC por la cobertura de los voluntarios de A.C.Prat.
    Se han superado las mejores espectativas y es deseo y objetivo de la Junta mejorar dar todo lo mejor para que nuestro sentimiento de orgullo de pertenecer a esta entidad sea cada dia mas fuerte y arraigado en todos nosotros .
    Gracias compañeros .

    ResponderEliminar