jueves, 19 de junio de 2014

XXIV Quebrantahuesos


Un any més, sense les multitudinàries representacions que va tenir el club en les darreres edicions degut a un sorteig desfavorable, arriba la nova edició de la marxa més famosa del estat, la Quebrantahuesos. Aquest cop, Francisco Yebra, Juan Martí, Juan Manuel de las Heras i Manel Estrada donaràn a conèixer el nou maillot pratenc per les carreteres d´Osca i el Pirineu francés. 

Es tracta d´un recorregut exigent amb tres ports de montanya, el Puerto de Somport per arribar a la frontera espanyola amb França i, un cop allà, començar la part més dura amb l´ascensió al temut Col du Marie Blanque i al llarguíssim Col du Pourtalet. Ja de nou a Espanya tans sols quedaràn dos quilòmetres de pujada a Hoz de Jaca i l´arribada a Sabiñánigo.

Recorregut: Sabiñánigo - Pardinilla - Jaca - Castiello de Jaca - Villanúa - Canfranc - Puerto de Somport - Urdos - Bedous - Sarrance - Escot - Col du Marie Blanque - Bilhères - Bielle - Belèsten - Laruns - Eaux Chaudes - Artouste - Col du Pourtalet - Formigal - Escarrilla - El Pueyo de Jaca - Hoz de Jaca - Biescas - Senegüe - Sabiñánigo

Distància: 200 quilòmetres

Desnivell Acumulat: 3500 metres

No hay comentarios:

Publicar un comentario