jueves, 24 de octubre de 2013

Club Ciclista Clarion a El Prat


Aquest dissabte 26 d´octubre tindrem la gran oportunitat d´acompanyar un dels clubs més històrics del ciclisme mundial. Quedarem a les 09:00h al local social.

Es tracta del Clarion Cycling Club de Glasgow i podrem acompanyar-los en una curta pedalada fins a Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys) i després fins al monument a les Brigades Internacionals a la boca nord del Túnel de la Rovira.

El club ciclista escocés realitza una marxa ciclista desde Londres fins a Barcelona per commemorar el 75è aniversari del comiat a Barcelona de les Brigades Internacionals.

El juliol de 1936 Geoff Jackson i quatre ciclistes més del club Clarion eren a Barcelona per a participar a les olimpiades populars. Quatre socis del club es van incorporar a les Brigades Internacionals i van morir a la Guerra Civil Espanyola lluitant contra el feixisme.

L´any 1938 els socis Geoff Jackson y Ted van venir pedalejant desde Glasgow a Barcelona per a recollir fons per les víctimes de la guerra. 4000 nens van ser acollits a la Gran Bretanya. Aquesta marxa ciclista vol ser un homenatge a tots ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario