jueves, 27 de junio de 2013

Sortida 30 de Juny, Monistrol de Calders (Coll Estenalles)

Després de que alguns hagin tingut un passat cap de setmana ple de desnivell acumulat i quilòmetres, aquest diumenge tindrem una altre de les sortides més memorables de la temporada,  amb més de 180 quilòmetres i més de 2000 metres de desnivell.
Es tracta de la clàssica sortida al Coll de les Estenalles però amb lleugeres variacions respecte a la sortida habitual. Primer de tot, fugirem del trànsit de la C-55 pujant per Vacarisses tot just arribar a Olesa de Montserrat per després gaudir de les carreteres de la Serra de Sant Llorenç, Munt i l´Obac. El descens i la tornada es faran per Sant Llorenç Savall, Terrassa i Rubí per, un cop a Molins de Rei, tornar a la guerra pujant Santa Creu d´Olorde (Tibidabo) i endinsar-nos a Barcelona tornant pel Carrer Numància, Carrer Tarragona i Plaça Espanya, arribant al Prat per Montjuic i la Zona Franca.

Per a qui li sembli o massa dur o massa innovador, es podrà fer la clàssica sortida al Coll de les Estenalles de 143 quilòmetres.

Recorregut: El Prat de Llobregat - Sant Boi de Llobregat - Sant Vicenç dels Horts - Pallejà - Sant Andreu de la Barca - Martorell - Olesa de Montserrat - Vacarisses - Castellbell i el Vilar - Sant Vicenç de Castellet - El Pont de Vilomara - Mura - Monistrol de Calders - Sant Llorenç Savall - Castellar del Vallès - Terrassa - Rubí - Molins de Rei - Santa Creu d´Olorde - Barcelona - El Prat de Llobregat

Distància: 182 kms

Hora de Sortida: 06:30h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario