lunes, 13 de mayo de 2024

Col du Tourmalet | 07.2024

Estimats socis,

Per al dissabte 27 de juliol es recupera una tradicional sortida internacional, aquest cop al Col du Tourmalet, mític cim pirinenc clau en moltes etapes del Tour de França. Com sempre es plantegen tres recorreguts diferents per tal que tothom pugui venir:

Recorregut 1 Tourmalet · Ride with GPS

Recorregut 2 Tourmalet - Luz Ardiden · Ride with GPS

Recorregut 3 Tourmalet - Luz Ardiden - Hautacam (Tramassel) · Ride with GPS

Sortiriem en cotxe fins a França el divendres 26 i la tornada seria el diumenge 28 de juliol. Necessitariem saber abans possible els interessats per poder mirar allotjament. Deixarem penjada una llista al local per tal de saber els assistents. 

Agrupació Ciclista Prat



Estimados socios,

Para el sábado 27 de julio se recupera una tradicional salida internacional, esta vez al Col du Tourmalet, mítica cumbre pirenaica clave en muchas etapas del Tour de Francia. Como siempre se plantean tres recorridos diferentes para que todo el mundo pueda venir:

Recorrido 1 Tourmalet · Ride with GPS

Recorrido 2 Tourmalet - Luz Ardiden · Ride with GPS

Recorrido 3 Tourmalet - Luz Ardiden - Hautacam (Tramassel) · Ride with GPS

Saldríamos en coche hasta Francia el viernes 26 y la vuelta seria el domingo 28 de julio. Necesitaríamos saber lo antes posible los interesados para poder mirar alojamiento. Dejaremos colgada una lista en el local por tal de saber los asistentes. 

Agrupació Ciclista Prat

1 comentario: