jueves, 8 de mayo de 2014

XVII TERRA DE REMENCES


Desde fa uns anys els membres del nostre club es mostren bastant actius pel que fa a les marxes cicloturistes organitzades al nostre pais i, fins i tot, més enllà de les nostres fronteres. I, enguany, serà la popular Terra de Remences la que acullirà una gran participació pratenca amb 13 inscrit dels 3000 que pendràn part a la sortida. Els nostres representats seràn Moisés Castillo, Juan Manuel de las Heras, Manel Estrada, José Luís Infante, Diogo Longui, Abel Lòpez, Jaume Mercader, José Noguera, Javier Pastor, José Luís Quesada, Francisco Reseco, Juan Ramón Román i José Antonio Román.

Pel que fa a recorregut, no n´hi han variacions respecte anteriors edicions i seràn 175 quilòmetres amb 5 ports de montanya (Capsacosta, Coll de Canes, el temut Coll de Bracons de 1ª categoria i Can Bac i Coll de Condreu a la part final).

Recorregut: Sant Esteve d´en Bas - Les Preses - Olot - La Canya - La Vall de Bianya - Sant Salvador de Bianya - Coll de Capsacosta - Sant Pau de Segúries - Sant Joan de les Abadesses - Ripoll - Vallfogona de Ripollés - Coll de Canes - Coll de Coubet - Olot - La Pinya - Joanetes - Coll de Bracons - Sant Andreu de la Vola - Sant Pere de Torelló - Torelló - Manlleu - Sant Martí Sescorts - L´Esquirol - Can Toni Gros - Can Bac - Coll de Condreu - Coll d´Uria - Sant Esteve d´en Bas.

Distància: 175 kms

Desnivell Acumulat: 2600 metres

No hay comentarios:

Publicar un comentario