martes, 18 de marzo de 2014

Volta a Catalunya


El proper dilluns 24 de març començarà a Calella una nova edició de la prova per etapes més antiga de la península, la Volta Ciclista a Catalunya i, tal i com va passar l´any passat, El Prat de Llobregat serà una de les ciutats de pas en la apasionant última etapa, que es disputarà el diumenge 30 de març. El recorregut serà el mateix que l´any passat, així que el nostre poble serà l´últim nucli urbà abans que els ciclistes arribin a Barcelona per la Zona Franca per acabar al tradicional circuit de Montjuic, 

Es per això que necessitem màxima col.laboració per tal d´ajudar a les autoritats a tallar el trànsit al pas dels esportistes. La participació tindrà puntuació doble pel campionat d´excursionisme, a més a més de la sortida programada pel mateix diumenge. 

De ben segur, que la Volta és la prova per etapes d´una setmana amb la més important participació del calendari amb ciclistes de la talla de Carlos Betancur recent guanyador de la París - Niça, Joaquim Rodríguez, o els guanyadors de Tour de França Bradley Wiggins o Chris Froome.


No hay comentarios:

Publicar un comentario