miércoles, 5 de febrero de 2014

Nova Equipació

A partir d´aquest dissabte i fins el proper diumenge 23 de febrer es podrà reservar la nova i espectacular equipació del nostre club. Malgrat que el disseny no és totalment definitiu, aquest de la foto s´assembla bastant i, entre altres novetats, hem de donar la benvinguda als nostres nous tres patrocinadors: Construcciones Rafael Núñez, Zona Bicis i Cronos Joiers amb els quals tenim un acord per a les properes 5 temporades. Desde aquí els volem agraïr que en aquests temps de crisi apostin per ajudar l´esport més amateur.

Com encara no sabem el preu definitiu, en el moment de fer la reserva s´hauràn d´abonar 50 € i en cas de variació del preu es comunicarà i s´efectuarà en el moment de recollida de la roba. A partir d´aquest dissabte us podrem donar més informació al respecte, així com els tipus de teixits, cremallera o altres prendes a escollir.

Com ja sabeu, és molt important per al nostre club que els nostres integrants llueixin un maillot / cullotte comú en les nostres sortides, cosa que avui en dia, malauradament, no està passant degut, entre altres motius, a la coexistència de diversos maillots de temporades pasades. Es per això que, tal i com va fer Sauron amb els anells, aquest maillot serà l´UNIC desde el moment en que estigui disponible.

1 comentario:

  1. Rafa y Manolo, dos grandes amigos.
    Ojala que todos los proyectos profesionales les vayan muy bien...
    Francisco Yebra

    ResponderEliminar