miércoles, 15 de mayo de 2013

Sortida 19 de Maig, Santa Magdalena de Pulpis


Si bé l´Agrupació Ciclista té catalogades algunes sortides com a més dures, aquesta és una d´aquelles que supera aquest nivell, es tracta d´una de les grans quilometrades del club, una sortida que supera i amb escreix els 200 kilòmetres tocant la coneguda població castellonenca de Peñíscola. La última vegada que es va fer va ser al 2010 en una de les jornades més caloroses que es recorden. Enguany sembla que no serà pas així.

Encara que a excepció de les conegudes Costes del Garraf i un tram passant pel Perelló, la etapa és
pràcticament plana, però la dificultat arribarà en les hores de fons i en el desgast que això suposa.

Tot aquell que vulgui podrà deixar una bossa amb els estris que cregui convenient així com roba neta un quart d´hora abans de la sortida, també al Cèntric on es carregarà el vehicle motoritzat.

Després d´un merescut àpat a l´arribada, la tornada a casa es farà en tren des de la estació de Benicarló.

Recorregut: El Prat de Llobregat - Autovia Castelldefels - Garraf - Sitges - Vilanova i la Geltrú - Cunit - Cubelles - Torredembarra - Tarragona - Miami Platja - Sant Carles de la Ràpita - Vinarós - Benicarló - Peñíscola - Santa Magdalena de Pulpis

Distància: 235 kms

Hora de Sortida: 06:30h

Malgrat que es va anunciar que la sortida alternativa seria a Masquefa, s´ha estimat que tots aquells que no es vegin amb cor, ganes o no puguin arribar fins a Santa Magdalena de Pulpis faran la clàssica sortida del club acompanyant al grup fins a un bar de la nacional 340 situat a prop de Tarragona.



1 comentario:

  1. Anómimo o César, eliminé tu comentario para que no aparezcan insultos, aunque igual se hayan escrito a modo colegueo.

    un amable abrazo,

    ResponderEliminar