miércoles, 27 de marzo de 2013

Sortides Setmana Santa


S´inicia la data que marca l´inici de la duresa de la temporada ciclista d´enguany, el ja conegut patiment de la setmana santa. Enguany es tractarà de tres sortides (divendres sant, diumenge i dilluns de pasqua) en les que la intensitat trauran lloc al quilometratge i les rampes més exigents als ports més llargs.

Sortida Divendres Sant, Sitges



Iniciem el tríptic amb una sortida ja institucionalitzada al nostre club des de fa uns tres anys, es tracta de pujar l´alt més dur de la zona, el conegut Rat Penat, que com ja sabeu té rampes que arriben al 23%.
Recorregut: El Prat de Llobregat - Autovia Castelldefels - Rat Penat - Olivella - Sant Pere de Ribes - Sitges - Garraf - Autovia Castelldefels - El Prat de Llobregat

Distància: 85 kms

Hora de Sortida: 08:00h.


Sortida 31 de Març, Pla del Pelach

Per tots aquells que facin servir un pinyó més gran per la etapa del Rat Penat, no cal que el desmuntin ja que aquest diumenge segur que li treuen partit.


Es tracta de la sortida més dura d´enguany amb 4 ascensions curtes, però també intenses. Començarem la primera pujada del dia al sortir de Pallejà on iniciarem els 3 kilòmetres d´ascensió a la urbanització de Font Pineda, un cop a Corbera procedirem a pujar la coneguda per tots Creu d´Aragall però des de una vessant molt més curta però amb rampes del 20%.
Després d´agafar aire (que el necessitarem) procedirem a la última ascensió destacable del dia, el Pla del Pelach que no te res de pla tal i com notareu.
Es tracten de pujades molt dures però ni de bon tros té la duresa d´un Rat Penat.
Recorregut: El Prat de Llobregat - Sant Boi de Llobregat - Sant Vicenç dels Horts - Pallejà - Font Pineda - Corbera de Llobregat - Creu d´Aragall - Pla del Pelach - Vallirana - Olesa de Bonesvalls - Begues - Gavà - El Prat de Llobregat

Distància: 95 kms

Hora de Sortida: 08:00h * atenció al canvi d´horari

**No obstant, per tots aquells que vulguin una opció més normal, hi haurà una excursió alternativa a Avinyonet del Penedès passant per Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Gelida i els Casots i tornant per Olesa de Bonesvalls, Begues i Gavà.

Sortida dilluns de pasqua, Ullastrell

Per finalitzar la setmana santa, proposem una sortida tranquil•la i amb un quilometratge per a tots els públics a on la única dificultat serà la pujada a la població d´Ullastrell.



Recorregut: El Prat de Llobregat - Sant Boi de Llobregat - Sant Vicenç dels Horts - Pallejà - Sant Andreu de la Barca - Martorell - Ullastrell - Castellbisbal - Molins de Rei - Sant Vicenç dels Horts - Sant Boi de Llobregat - El Prat de Llobregat

Distància: 62 kms

Hora de Sortida: 08:00h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario